Dags att resa stommarna i Brf. Oceankajen

Bygget av Riksbyggens Brf Oceankajen i Helsingborg är i full gång och i april börjar stommarna resas. Intresset för Brf Oceankajen har varit stort sedan säljstarten och det finns bara ett fåtal lägenheter kvar till försäljning. Arbetet påbörjas också med uthyrning av de tre lokaler som kommer att finnas i föreningens bottenplan.

– Det känns väldigt roligt att vi nu kommit så långt i arbetet med Brf Oceankajen. Läget, direkt vid vattnet, är otroligt fint och vi arbetar med att skapa en levande stadsdel med fokus på hållbarhet, säger Anders Jeppsson, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad syd.

Planen är att alla våningarna kommer att vara på plats i början av hösten och att inflyttningen kan starta under våren 2020. Målsättningen är att hela den nya stadsdelen Oceanhamnen ska sjuda av liv. Lokalerna i bottenplanet på Brf Oceankajen är en viktig del i det arbetet.

Nästa steg är hitta lämpliga hyresgäster till våra tre fina lokaler på bottenplan. Den minsta lokalen är på 66 kvm, ligger i den svarta delen och är belägen med fönster ut mot havet. Den nästa största lokalen på 79 kvm ligger i det röda huset som är belägen med fönster ut mot Redaregatan och kanalen och den största lokalen är på 192 kvm där även den har ett superfint läge belägen med fönster ut mot hav, kanal och torg. Båda lokalerna på 66 respektive 79 kvadratmeter kommer vara utrustade med både pentry och toalett. Vi tänker att de kan passa till många olika typer av verksamheter som florist, frisör, skönhetssalong, galleri, inredning, kläder eller kontor.

– Den största lokalen är på 192 kvm som och även den har ett superfint läge med fönster ut mot hav, kanal och torg är förberedd för caféverksamhet med möjlighet till uteservering, efter tillstånd hos kommunen. Tänk vad trevligt med exempelvis ett litet tapasställe med utsikt mot havet, säger Emmie Johnson, projektledare Riksbyggen.

Samtliga lokaler kommer att vara tillgängliga i samband med att de boende flyttar in. Är du nyfiken och vill veta mer om lokalerna kan du ringa projektledaren Emmie Johnsson på 040-10 94 66 eller mejla emmie.johnsson@riksbyggen.se

Anders Jeppsson, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad syd, 040-32 67 54
anders.jeppsson@riksbyggen.se
Emmie Johnsson, projektledare Riksbyggen, 040-10 94 66 (ang lokaler)
emmie.johnsson@riksbyggen.se