Midroc bygger varierade bostäder och ett nytt World Trade Center

Midroc bidrar till det varierade utbudet i Oceanhamnen. Med bostadsrätter, townhouse och ett nytt World Trade Center ser de till att Oceanhamnen blir en blandad stadsdel. En säljstart planeras inom kort.

Brf Oceanpiren, Oceanvillorna och World Trade Center

På bästa läge, längst ut på Oceanpiren bygger vi 69 bostadsrätter om 1-4 RoK – Brf Oceanpiren. Här bor man på första parkett vid havet, i ljusa, välplanerade bostadsrätter som är byggda för en hållbar livsstil. Här har så gott som alla lägenheter sin egen uteplats, balkong eller takterrass. Tack vare det fantastiska läget kan många njuta av obruten havsutsikt och en fantastisk vy över Helsingör och båttrafiken i sundet.

En visionsbild som visar fasaden på Brf Oceanpiren.

Samtidigt som vi uppför Brf Oceanpiren bygger vi fyra Oceanvillor i townhouse-stil. De har både hållbarhetstänket och havsutsikten gemensamt med Brf Oceanpiren. Oceanvillorna är ett alldeles unikt boende, i ordets rätta bemärkelse: ingen Oceanvilla är den andra exakt lik. Alla fyra äganderätterna har stora härliga takterrasser som alla vetter mot havet.

Visionsbild som visar hur en balkong i Oceanhamnen kan se ut.

Inom kort planerar vi för en gemensam säljstart av alla våra lägenheter/villor i Oceanhamnen, och det finns redan nu möjlighet att lämna en intresseanmälan på oceanpiren.se. Preliminär inflyttning hösten 2021.

Utöver bostäder utvecklar Midroc ett nytt World Trade Center i Helsingborg

Den 5 september grävdes det första spadtaget för World Trade Center på Bröderna Phils gata i Oceanhamnen. Precis intill kajkanten erbjuder vi flexibla kontor med plats för tillväxt. Vi kommer ha lokaler för både enmansföretag och stora koncerner. Beroende på verksamhetens storlek och behov kan man välja kontorsplats i en coworking miljö, i ett kontorshotell eller i traditionella kontorslokaler. I fastigheten kommer dessutom ett Scandic-hotell med 180 rum, restaurang, konferens och bar att finnas tillgängligt för fastighetens hyresgäster och besökare utifrån.

Preliminär inflyttning hösten 2021, läs mer på wtchelsingborg.se